2 Mart 2014 Pazar

Evrimciler, tesadüfleri sahte ilah olarak göstermeye çalışırlar (Allah'ı tenzih ederiz)

Evrimciler, tesadüfleri sahte ilah olarak göstermeye çalışırlar (Allah'ı tenzih ederiz)

Darwinistlerin insanları aldatmak için kullandıkları, akıl almaz derecede mantıksız bir senaryoları vardır. Bu senaryo dahilinde olmayacak şey yok gibidir. Tek bir hücreden binlerce farklı türde canlılar meydana gelir, karadan aniden sürüngenler havalanır ve kuş olur, solucanlar zamanla insana dönüşür. Bu utanç verici senaryoda söz konusu oluşumları, dönüşümleri, değişimleri meydana getiren hayali güç ise Darwinistlere göre “tesadüflerdir”. İşte Darwinistler yıllarca insanları bu şekilde aldatmışlardır.


Evrimciler, Darwin’den hatta Sümerler’den beri bunu savunmuşlardır. Tesadüf iddiası, evrim teorisinin temelini teşkil eden büyük bir rezalet, Darwinistler açısından yüz karası bir izahtır.


[su_youtube url="http://www.youtube.com/watch?v=V3on9tRYrbI" autoplay="yes"]

Fakat bu iddianın zavallılığı, mantıksızlığı ve saçmalığı tüm dünyaya özellikle Yaratılış Atlası vesilesiyle deşifre edildikten sonra, Darwinistler bir anda ağız değiştirmişlerdir. Bu utanç verici iddiayı artık daha fazla savunarak küçük duruma düşmemek için çok daha mantıksız bir savunma psikolojisinin içine girmişlerdir. Şu anda Darwinistlere “size göre her şeyi gerçekleştiren tesadüfler mi?” denildiğinde, “biz tesadüf demedik” derler. Ardından peki “tesadüf değil de ne?” diye sorulduğunda, “bazı tesadüfi olaylar sonucunda oluşan bir süreç” gibi son derece çocukça ve bir o kadar akılsızca bir savunma içine girerler. İşte bu, Darwinistlerin dayanak noktasının ne kadar geçersiz olduğunun açık ve sarih göstergesidir.



Evrim Bilim.com eski pagan dini, evrim gerçek, evrim gerçek midir, evrim teorisi belgeseli, evrim teorisi darwin, evrim teorisi kanıtlandı, evrim teorisi kanıtları, evrim teorisi nedir, evrim teorisi video, evrim teorisini çürüten adam, evrim ve tesadüf, evrimin gerçekleşme sırası

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder