10 Kasım 2013 Pazar

Evrimciler, evrimi çürüten tüm iddiaların bilim dışı olduğunu öne sürerler

Evrimciler, evrimi çürüten tüm iddiaların bilim dışı olduğunu öne sürerler

Darwinistlerin kullandıkları bir diğer sahtekarca taktik ise, Darwinizm’i savunmayanların bilimsel olmadıkları yönündeki aldatıcı savunma mekanizmasıdır.



Bir Darwinist, sırf yenileceğini bildiği için Yaratılış’ı savunan bir kişinin karşısına çıkmaz ve gerekçe olarak da “bilimsel bir tartışma ortamının olmayacağını” iddia eder. Oysa bu bir eziklik ve bir kaçıştır. Bu tartışmayı yapmayı elbette istemez, çünkü yenileceğini ve kendisini takdir eden sahte bir güruha karşı küçük düşeceğini bilir. Bunun yerine bilimsellik aldatmacasının ardına sığınarak bu tartışmadan kaçmanın yollarını arar.


Oysa bilimsel delil getiren taraf yalnızca Yaratılış savunucularıdır. Hiçbir Darwinist, şimdiye kadar tek bir tane bile bilimsel delil getirememiştir. Zaten getirmesi mümkün değildir. Fakat tartışma esnasında göreceği evrimi çürüten bilimsel deliller onu sıkıntıya düşürecektir. Gerçek fosilleri görecek, evrim sahtekarlıkları bir bir ortaya konacak, evrimcilerin nasıl tek bir proteinin tesadüfen meydana gelişini açıklayamadıkları bilimsel delillerle gözler önüne serilecektir. Bu yenilgi Darwinistlere çok ağır gelir. İşte bu sebeple çok bilindik bir psikolojik savunma yönteminin ardına sığınır ve karşı tarafı bilimsel olmamakla suçlarlar.


Şu gerçek sürekli olarak akılda tutulmalıdır: Darwinistlerin elinde tek bir tane bile bilimsel delil yoktur. Onların elinde yalnızca demagoji, yalan, suçlama, saldırganlaşma, psikolojik telkin, sahte fosil ve bolca uydurma bilimsel terim vardır. “Bilimsellik” adına ortaya çıkmaları yüzyılın en şok edici olaylarından biridir. Bu, dünya çapındaki Darwinist aldatmacanın boyutlarını göstermektedir. Bilimin sürekli reddettiği, çocukların bile inanmadığı bir aldatmaca, bilimi kendisine koruyucu kılıf edinmiştir.


Dolayısıyla evrimi bilim adına savunduğunu ve Yaratılış savunucularıyla bilimsel olmadıkları için görüşmediğini iddia eden bir Darwinist incelenirken bu kişinin mutlaka büyük bir aldatmaca içinde olduğunu daima hatırlamak gerekmektedir. Bilim aslında tüm Darwinistlerin en büyük hasmı haline gelmiştir. Çünkü onlar bilimin peşinden koştukça, bilimsel gerçekler sürekli olarak evrimi yok etmektedir.



Evrim Bilim.com bilim dışı ayetler, bilim dışı hadisler, bilim dışı kürtaj, evrimcilere net cevap, evrimcilere sorular, evrimcilerin cevaplayamadığı 20 soru, evrimcilerin cevaplayamadığı sorular, evrimcilerin itirafları harun yahya, evrimcilerin sahtekarlıkları, evrimcilerin yalanları, kuran bilim dışı, kuranda bilim dışı ayetler, kurandaki bilim dışılıklar, yurt dışındaki bilim adamları

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder